WINTER

‘waar we winter

buiten weten

denken we aan het

jaar dat we versleten (…)’

Zo begint mijn nieuwjaarsgedicht dat ik dit jaar voor mijn trouwe Belgische fan schreef. Ooit schreef de Belgische Libelle over mijn dichtkunsten rond Valentijnsdag en die Libelles bleken nog lang rond door wachtkamers of leesmappen te vliegen, want ik bleef door de tijd heen blije Belgische reacties krijgen. Tine bestelde aan het eind van dat jaar een nieuwjaarsgedicht op maat om aan haar klanten te versturen en sindsdien doet ze dat ieder jaar. De afgelopen twee jaar bestelde ze ook halverwege het jaar een gedicht om de moed erin te houden in deze ‘bijzondere tijden’. Om zo iemands huisdichter te zijn en om daarmee ook op veel Belgische deurmatten te belanden, dat doet mij dan weer goed.

Waar we winter buiten weten, begint ook nu weer zo’n bijzondere tijd met een nieuwe lockdown. Net als eerder ben ik nu ook weer wat meer live te vinden in mijn Stories op Instagram om daar rond 10 uur samen met jou – en nu ook weer met Billy die thuisschoolt – koffie te drinken en te kletsen. Kunnen jij en ik elkaar toch nog even zien. En terugdenken en vooruitkijken naar moois wat was en moois wat komt!

Als ik door mijn eigen 2021 foto’s scroll zie ik zoveel leuks dat is gebeurd. Zoals de vele outfits die ik voor MnPakkieAn showde tijdens de lives en waar jullie zo leuk op reageerden en het vaak daarna shopten op de fashionzolder van Melinda. Voor mij thuis leverde het fashionable fotoshootmomenten op, heerlijk om te doen. En behalve op de catwalk thuis verscheen ik ook in twee boeken die Jutta M. Ingala a.k.a. 6 Grad Ost schreef! Dat is het leuke van de social media: je leert elkaar kennen via Instagram, zelfs tot over de grens, en we bleken met onze blik op de omgeving heel goed bij elkaar te passen.

In mijn foto’s poppen ook de leuke uitjes die ik samen met Piet, Donald, Billy en Teddy maakte in Nederland. De playlist aan en gewoon onderweg zijn. Loved it. & blogged it. En zo kun je ook mijn website terugkijken naar het afgelopen jaar via de blogs die ik schreef. En heb je zelf nog wat te schrijven op een mooie kaart voor de feestdagen? Die bestel je via het tabje ‘shop‘! En dan beginnen de feestdagen in jóuw brievenbus!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *