MINKE’S MAGIC

Behalve goochelen met woorden, kan ik dat ook met foto’s, kledingkasten of een andere ruimte in je huis. En zelfs met jouw hoofd! Het broeide al jaren in dat van mij en nu heb ik op mijn website een magic button toegevoegd om deze plannen concreter te maken. Onder die knop lees je alles over hoe ik jou kan helpen:

– met je social media feed door vanuit mijn oogpunt met mijn i-phone echte ‘Minke-foto’s’ te maken voor op jouw tijdlijn
– je kledingkast op te ruimen, zodat jij dito voor de dag komt
– een ruimte in je huis te organizen, zodat je daar ruimte krijgt
– bij mij aan tafel te brainstormen onder een dakje van melk over je bedrijf, je website, je content of waar je mijn meedenk-magic maar bij kunt gebruiken

Als je op de paarse MINKE’S MAGIC button bovenin drukt, lees de daar alle ins & outs. En bij vragen, vraag ze me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *