Complimentendag

Prachtplaten: Sanne Maat
Prachtplaten: Sanne Maat

Vandaag is het Complimentendag. Dus deel ik uit! Aan zus Sanne die op haar instagram-account van die prachtplaten schiet. Aan broer Bonne voor het onze-broer-zijn. Aan moeder Ciel die net als man Piet altijd in mij gelooft. Aan de laatste is behalve man ook mijn ‘manager’ en websitebouwer. Aan hond Tommy die ik altijd mag aaien. Aan Donald en Billy omdat het van die lekkere, leuke lieve dingetjes zijn. Aan de piloten van Easy Jet (sorry Piet) die ons vorige week na een citytrip Rome – waarover in een volgend blog meer – in winderig weer veilig thuisbrachten.

Aan Vera en Mark waar onze lekkere leuke dingetjes tijdens die Romaanse dagen zo welkom waren. Aan de verzorgers van Dierenpension Crailo waar Tommy zich tijdens diezelfde dagen uitstuiterig heeft vermaakt. Aan Annemieke voor haar immer positieve en motiverende vibe. Toch? Toch! Aan Linda die voor Paper Mints de leukste kaarten verzint en op haar eigen website ook van die leuke blogs schrijft. Aan Fanuel Coenraad die fabuleuze muziek componeert voor bij mijn gedichten en waarmee ik samen het ‘Het is overal’-project-op-muziek gestart ben. En aan Vita die samen met dochters Leeloo, Lani en Lily ‘la vie Vita‘ nu al acht maanden met zonder Coen vorm blijft geven…

Lekkere, leuke, lieve dingetjes
Lekkere, leuke, lieve dingetjes

En tot slot (aan Vita, als je dit leest: weer even praktisch 🙂 ) aan de mannen van Van Oort Woningstoffering die terwijl ik dit typ het tapijt op mijn nieuwe werkplek aan het leggen zijn. Die werkplek kan ik zometeen dus ein-de-lijk gaan inrichten om er daarna te mijmeren en te schrijven. En daarmee toch nog een laatste compliment aan mezelf. Dat onze zolder nu eindelijk wordt tot wat die moet zijn!

NB Ben ik nog iemand vergeten? Laat het me weten en ik geef je een compliment!

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

3 reacties

  1. Ah Minke, wat een lieve, persoonlijke complimenten. Mooi mens! En ik ken jou goed genoeg om te weten dat je inderdaad elke dag complimenten uitdeelt als cadeautjes. Kostbare cadeautjes voor mensen. Toch? Toch! Een mooie eerste dag van de lentemaand maart.

  2. Hoi Minke, vandaag natuurlijk ook een complimentje voor jou! Waarom? Speciaal omdat jij altijd de moeite en tijd neemt om kleine dingen te delen. Een foto een tekst, gewoon kleine dingen waar we blij van worden. Ik hou daar van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *