Met een strikje

Hartje Valentijn
Hartje Valentijn

met een strikje

ik geef je mijn liefde
met een strikje

voel je het al kriebelen
de vlinders vliegen

mijn hart in dit doosje
helemaal voor jou

omdat ik gewoon
zo heel veel van jou hou

voor valentijn, van minke 

 

En om dat aan de wereld te laten weten, heb ik lekker veel Valentijnskaarten versmakt, eh verstuurd voor vandaag! Het hartjes-bakje is nu helemaal leeg en de zilveren hartjesconfetti dwarrelt straks heel wat huizen binnen! Billy nam de #niet-plakken-maar-smakken-honneurs dolgraag waar. Ze mocht met mijn lippenstift… Ja, dat is liefde! En precies die liefde zit ook in mijn gedicht ‘Als je slaapt’ dat Fanuel Coenraad samen met Sabien Bouw zo prachtig mooi op muziek zette. Hebben jullie deze video al geluisterd en gezien?!

Smakken
Smakken

 

 

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *