Kijk, en dit is de zee

kijk
kijk

Op dag 57 schilderde ik vanmorgen de zee. In prachtige kleuren. Speciaal vandaag, voor jou. Ofwel: ik ben al over de helft van #the100dayproject, georganiseerd door twee inspirerende vrouwen Elle Luna en de lovely Lindsay Jean Thompson. En nu heb ik net een handige app ontdekt om nu eindelijk zelf mijn woorden online in een beeld te kunnen plaatsen, dus zo komen mijn woorden & beelden nog makkelijker samen en kan ik jullie beter laten zien wat ik doe!

dag 23/100
dag 23/100

Op mijn instagram account kun je ook de andere 56 schilderijen zien die ik al maakte. Ik combineer ze graag met echte dingen, zoals een rietje in een geschilderde smoothie op dag 55 of peper over het spiegelei voor de jarige Annemieke op dag 53. Het controlestrookje van de pont op dag 36 toen ik samen met Sanne uit fietsen ging, zoals je in het blog op MaatKwadraat kunt lezen. Het servetje bij de tompouce op dag 21 of de glitter op de sokken van dag 10. In mijn Stories op instagram geef ik je dagelijks een kijkje achter de schermen van mijn schilderijen. Leuk als je me daar wilt volgen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *