Dat zit wel snor!

Hop hop naar de Snorfabriek
Hop hop naar de Snorfabriek

Weten jullie wat de dag na een dag vol inspiratie is? Gewoon nóg zo’n dag! Maar dan thuis achter de laptop, nagenietend van gisteren. Samen met Annemieke van Waterschoot-de Bock van Spiegelei Communicatie EN een selfiestick was ik op stap in Utrecht. Vanaf CS lopen we de voor mij oude vertrouwde Amsterdamsestraatweg (wat is er veel veranderd sinds ik daar studeerde/werkte. En toch ook weer niet) af naar de 2e Daalsedijk, op zoek naar de Snorfabriek. Onderweg pikken we dit grasgroene konijn op dat ons hop hop van bord naar bord de weg wijst. Het konijn is een cadeau voor Yolande, die daar sinds twee weken haar werkplek heeft en ons in haar übercoole caravan in de Snorfabriek stijladvies gaat geven.

Hoe je een sjaal nonchalant om je hals gooit, wat hét jasje voor op een zomerjurk is en what-to-wear als je bij Koffietijd of DWDD komt te zitten. Want daar hoop ik samen met Fanuel Coenraad voor ons project Het is overal – poëzie op muziek aan te schuiven. Iemand trouwens connecties 🙂 ? In de Snorfabriek ligt de inspiratie overal voor het grijpen. Je kunt er in twee uur een liedje op de ukelele leren spelen, heerlijke cappuccino’s drinken, snuffelen in de winkel vol tofs voor thuis of er gewoon wat werken. Natuurlijk spelen we ook een potje pingpong en maken – lees proberen – we een selfie met een unicorn in het kader van het magische leven.

Het stijladvies zit wel snor!
Het stijladvies zit wel snor!

En that’s where the selfiestick van Annemieke comes in. Je las al eerder dat zij mij inspireerde tot het maken van mijn eerste vlogs en nu gaan we samen een paar keer live op Facebook. Whoohoo! Die filmpjes zie je op mijn pagina of die van Annemieke of Yolande terug. Kun je zien of die unicorn-selfie is gelukt en ook DE tips der tips om de allerbeste versie van jezelf te worden van Yolande meepikken! En met DIE tip wandelen we daarna het centrum van Utrecht in. En kopen we dus alleen leuke servetten voor thuis. Want, als een nieuw kledingitem niet je nieuwe lievelings is dat je nooit meer uit wilt trekken, kun je beter die servetten kopen. Of een reep Tony. Voor het ultieme nagenieten.

2 reacties

  1. Een bijzondere dag waar we vele drempels over gingen, adviezen ontvingen, we ons welkom voelden, lol hadden en nu dus een bulk inspiratie hebben opgelepeld. Zo leuk kan werken zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *